Gå til hovedindholdet

Se film om at oprette en elektronisk fuldmagt

Filmen viser de vigtigste trin, du skal igennem, når du vil oprette en fuldmagt til en konsulent eller en anden.

Filmen varer ca. 4 minutter.

Du ser, hvordan du:

  • logger på Tast selv-service
  • opretter en elektronisk fuldmagt i Tast selv-service
  • indsender fuldmagten.

Se filmen, mens du udfylder skemaet

Det kan være en hjælp at have to faner åbne og opdele din skærm i to "vinduer", så du kan have filmen kørende, mens du udfylder skemaet:

  • Åbn Tast selv-service i et vindue.
  • Tryk på ikonet 'Gendan fra maks' øverst i højre hjørne.
  • Tryk på ikonet 'Ny fane' ved siden af Tast selv-vinduet, og åbn denne side med den film, du vil se.
  • Træk fanen med filmen ud af vinduet, og giv slip.
  • Nu har du to vinduer.

Du sætter filmen på pause ved at trykke på pauseknappen nederst til venstre. Du sætter filmen i gang igen ved at trykke på samme knap. 

Du gør skærmen stor og skruer op for lyden nederst i højre hjørne. 


MENU