Se film om Internet Markkort

Filmen viser, hvordan du lettere kan indtegne dine marker ved at bruge flere forskellige tegneredskaber i IMK. Fx ”Opret mark ud fra korttema” for at tegne en mark med tilsagn, og hvordan du kan fjerne en GLM-sø fra en mark.

Filmen varer ca. 4 minutter.

Se filmen, mens du tegner i IMK

Det kan være en hjælp at have to faner åbne og opdele din skærm i to "vinduer", så du kan have filmen kørende, mens du udfylder skemaet.

Du gør skærmen stor og skruer op for lyden nederst i højre hjørne.

Se filmen