Se film om overdragelse af betalingsrettigheder

Filmen viser de vigtigste trin, du skal igennem, når du midlertidigt overdrager betalingsrettigheder. En midlertidig overdragelse sker sammen med bortforpagtning af et tilsvarende antal hektar jord.

Filmen varer ca. 8 minutter.

Du ser, hvordan du:

• logger på Tast selv-service
  • opretter et skema til en midlertidig overdragelse
  • indsender skemaet.

Se filmen

Se film om afkortning af betalingsrettigheder

Filmen viser de vigtigste trin, du skal igennem, når du vil afkorte en eksisterende overdragelse af betalingsrettigheder. Bemærk, at det er den, der midlertidigt råder over betalingsrettighederne, som skal udfylde og indsende skemaet.

Filmen varer ca. 6 minutter.

Du ser, hvordan du:

• logger på Tast selv-service
  • opretter et skema til afkortning af en eksisterende overdragelse
  • indsender skemaet.

Se filmen

Se filmen, mens du udfylder skemaet

Det kan være en hjælp at have to faner åbne og opdele din skærm i to "vinduer", så du kan have filmen kørende, mens du udfylder skemaet:

• Åbn Tast selv-service i et vindue.
  • Tryk på ikonet 'Gendan fra maks' øverst i højre hjørne.
  • Tryk på ikonet 'Ny fane' ved siden af Tast selv-vinduet, og åbn denne side med den film, du vil se.
  • Træk fanen med filmen ud af vinduet, og giv slip.
  • Nu har du to vinduer.